Kenttävalokaapelit

Nyt saatavana kauttamme kotimaisen valokuituvalmistajan Nestorin erikoisvalokuitutuotteet.

IP-LC liitin

Valokuitutarvikkeiden jälleenmyynti

Liittimiin päätetyt siirrettävät valokaapeliyksiköt haasteellisiin ja erilaisiin väliaikaisia valokaapeliyhteyksiä vaativiin sovellutuksiin kuten liikkuviin Broadcasting-tuotantoihin. 

Valokaapeli on  kovaan käyttöön kehitetty pienikokoinen, notkea ja kevyt kenttävalokaapeli FTMRMU 2xSM/MM, joka on saatavana eri pituuksina ja valmiiksi liittimiin päätettynä asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

Valokaapeliyksiköt voidaan toimittaa niin linssiliittimillä kuin SC- ja LC-tyyppisillä vakioliittimillä mutta uutena vaihtoehtona niissä on nyt bajonettityyppiset ja kaksikuituiset IP-suojatut LC-liittimet jotka ovat luotettavia mutta samalla edullisia vaativiin ympäristöihin. Ne voidaan liittää maastossa yhteen IP-LC   –adapterilla ja laitteisiin ne voidaan kytkeä suoraan normaalien LC-liittimien tapaan.

Liitin on täydellinen ratkaisu mm. ulkona tuotettaviin broadcasting-tuotantoihin. IP-LC –liitin on alunperin kehitetty erityisesti haasteellisiin mastokaapelointisovellutuksiin joista liittimen käyttö on levinnyt muihinkin vaativiin kohteisiin.

Myös käsikelat ym. tarvikkeet, kysy.

Kuvien keloissa on kaapelia 200m ja yhden kelan paino kaapeleineen on vain 8,5 kg.

Toimittamiamme kaapeleita on käytössä mm. Falunin MM-hiihdoissa, Kontiolahden ampumahiihdon MM-kisoissa 2015  ja  MM-ralleissa ympäri maailmaa.