Kenttävalokaapelit

Nyt saatavana kauttamme kotimaisen valokuituvalmistajan Nestorin erikoisvalokuitutuotteet

 

Liittimiin päätetyt siirrettävät valokaapeliyksiköt haasteellisiin ja erilaisiin väliaikaisia valokaapeliyhteyksiä vaativiin sovellutuksiin kuten liikkuviin Broadcasting-tuotantoihin.

Valokaapeli on  kovaan käyttöön kehitetty pienikokoinen, notkea ja kevyt kenttävalokaapeli FTMRMU 2xSM/MM, joka on saatavana eri pituuksina ja valmiiksi liittimiin päätettynä asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

  IP-LC -liitin

Valokaapeliyksiköt voidaan toimittaa niin linssiliittimillä kuin SC- ja LC-tyyppisillä vakioliittimillä mutta uutena vaihtoehtona niissä on nyt bajonettityyppiset ja kaksikuituiset IP-suojatut LC-liittimet jotka ovat luotettavia mutta samalla edullisia vaativiin ympäristöihin. Ne voidaan liittää maastossa yhteen IP-LC   –adapterilla ja laitteisiin ne voidaan kytkeä suoraan normaalien LC-liittimien tapaan.

Liitin on täydellinen ratkaisu mm. ulkona tuotettaviin broadcasting-tuotantoihin. IP-LC –liitin on alunperin kehitetty erityisesti haasteellisiin mastokaapelointisovellutuksiin joista liittimen käyttö on levinnyt muihinkin vaativiin kohteisiin.

Jumper cable IP-LC - LC Duplex_1000IP-LC connector_500Connection between IP-LC pigtail and jumper cable_500

Myös käsikelat ym. tarvikkeet KYSY!

Käsikela ja IP-LC -liitin etualalla_500Käsikela ja IP-LC -liittimet_500

Kuvan keloissa on kaapelia 200m ja yhden kelan paino kaapeleineen on vain 8,5 kg.

Lataa tästä esite FTTA-ratkaisusta. (ohjautuu NestorCablesin sivulle)

Toimittamiamme kaapeleita on käytössä mm. Falunin MM-hiihdoissa, Kontiolahden ampumahiihdon MM-kisoissa 2015  ja  MM-ralleissa ympäri maailmaa.

KYSY TARJOUSTA!

Kai Myllyniemi 050-4036662